Poslovni programi i kase za male i srednje poduzetnike i obrtnike

Pro3x Nautilus Edition

Ako koristite usluge knjigovodstvenih servisa i želite aplikaciju koja će vam omogućiti jednostavno praćenje poslovanja, izdavanje računa, praćenje naplate računa, vođenje popisa kupaca i praćenje stanja skladišta onda je Pro3x Nautilus Edition prava aplikacija za vas. Uvođenjem Pro3x Nautilus Edition aplikacije dobit ćete kvalitetniji uvid u poslovanje, skratit ćete vrijeme potrebno za izdavanje računa i praćenje naplate, a time ćete si maksimalno olakšati svakodnevne poslovne aktivnosti.

Cijena: 549,00kn + PDV

Pro3x Ultimate POS

Izaberite jednostavnu aplikaciju spremnu za sve izazove modernog maloprodajnog okruženja. Iskoristite prednosti barkod čitača i barkod oznaka. Ostvarite bolji uvid u dnevni promet pregledom prometa po kartičnim kućama. Iskoristite mogućnost spajanja na prodajno mjesto sa udaljenih lokacija. Iskoristite Pro3x Ultimate POS i olakšajte si svakodnevno poslovanje u maloprodajnom okruženju. Pro3x Ultimate POS je idealno POS rješenje za male trgovine sa jednim prodajnim mjestom.

Cijena: 4.549,00kn + PDV

Prilagodba rješenja

Želite koristiti Pro3x poslovne aplikacije, ali nešto bi trebalo izmjeniti i prilagoditi vašim poslovnim procesima? Nema problema. Sve aplikacije možemo prilagoditi specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Prilagodba aplikacije specifičnim potrebama može biti jednostavna, kao što je npr. promjena izgleda računa, ali može biti i puno složenija zbog čega cijene specifičnih prilagodbi mogu znatno varirati. Cijenu prilagodbe stoga dogovoramo po upitu i računamo na osnovi cijene razvojnog sata.

Cijena: 199,00kn + PDV

Mali zeleni d.o.o - Baretićevo 7c, 51000 Rijeka - info@mali-zeleni.hr - Mobitel: 095 / 910 8324 - OIB: 61543907467