Izrada internet stranica, internet trgovina i internet portala …

Komunikacija

Bez uspješne komunikacije, nema ni dobrih poslovnih rezultata, stoga pokrenite svoje stranice i počnite komunicirati sa svojim potrošačima. Iskoristite ankete, komentare, društvene mreže i sve ostale mrežne novotarije kao podlogu za donošenje dobrih poslovnih odluka, ali i privlačenje novih kupaca, odnosno potrošača vaših proizvoda i usluga. Internet stranice su najbolje, najjeftinije i najfleksibilnije komunikacijsko sredstvo današnjice. Ako vi ne komunicirate sa svojim potrošačima, komunicirati će netko drugi.

Analiza

Postoji cijela filozofija analize poslovnih rezultata, a postoji i Google Analytics. Jednostavnim pregledom Google Analytics grafova možete brzo i jednostavno dobiti jasan uvid u rezultate vaših poslovnih odluka. Princip je prilično jednostavan. Dobre poslovne odluke rezultiraju većim brojem posjeta, a loše manjim brojem posjeta vaših stranica. Analizom posjeta pomoću Google Analytics alata vaše stranice postaju ne samo komunikacijsko sredstvo, nego i vodič prema uspješnijem poslovanju u budućnosti.

Rezultati

Dosadilo vam je sjediti u trgovini i čekati sljedećeg kupca? Najam poslovnog prostora je postao previsok, a prihod premalen? Nemate dovoljno mjesta na policama? Zaboravite radno vrijeme i skupi najam poslovnih prostora. Pokrenite vlastitu internet trgovinu i raširite svoje virtualne internet police. Približite svoje proizvode i usluge kupcima i omogućite im kupovinu od 0 – 24h uz niže cijene i veću dobit. Zaboravite krizu i loše poslovne rezultate. Zakačite se na moderno poslovanje i postanite slobodni i neovisni.

Mali zeleni d.o.o - Baretićevo 7c, 51000 Rijeka - info@mali-zeleni.hr - Mobitel: 095 / 910 8324 - OIB: 61543907467